pühapäev, 7. märts 2010

Sjupper:D

Eile läksin talli ja vahetasin riided, panin Kaprysi valmis ja maneezi , see trenn läks suht metsa:/, välja arvatud kahekasad kus ta oli mega nupsu;):):)!. Läksime talli panin tekki selga ja pesin jalad puhtaks. Mingi aeg käisin jalutamas:D,suht mõnna põlvini lumi(A). Kui talli tagasi jõutsin olid püksid läbi märjad(A):D.Vahetasin riided ja olin riietus ruumis. Mingi aeg läksin siis minema.:D


Täna jõutsin talli kell 9.30;). Kõndisin talli vaehel kui Raul tuli mulle kadunud olnud koeraga vastu:D. Nad olevalt eile õhtul tagasi tulnud:). Raul andis mulle siis koera et jalutaks temaga nii kaua kui ta autoga ära käib,jalutasin ja siis tuligi varsti Raul tagasi. Läksin vahetasin riided ära ja aitasin ühe varsa sisse tuua. Läksin siis Kaprysi puhastama , kui puhastatud siis valmis ja maneezi, alguses oli natuke halb aga lõpus juba väga hea , Galopis oli ka hea, siis tuli Raul ja ütles et teeks järiest suuna muutusi ehk kaheksat, päris tubli oli Raul ütles ka et hästi jookseb. Tegin siis sammu ja hakkasin Galoppi tegema pool istakus, pidin lihtsalt teda edasi ajama ja vaatama et ta rajapealt kõrvale ei tuleks. Tegin siis teist pidi ka ja lõpetuseks kolm ringi traavi. Jalutasin maha ja pesin jalad puhtsaks ja boksi. viisin varustuse ära ja olin natuke aega veel talli vahel. pärast vahetasin riided ära ja ootasin ema, lasin porksi ka tuua viskasin porgandid Kaprysile ette ja läksime Saku:).

1 kommentaar:

  1. Sul on hea blogi, aga sul on kirjavigu meeletult. Palun loe ise ka blogi ennem läbi kui avalikult postitad :) Teistel parem lugeda ;)

    teki selga
    jõudsin
    riietusruumis
    suunamuutusi
    poolistakus
    Sakku

    VastaKustuta