pühapäev, 19. veebruar 2017

hellou

Vahepeal on palju asju juhtunud.

Käisime üle pikapikapika aja taas võistlemas. Kartus oli suur sest ei kujutanud ette kuidas M  käitub jne. Aga voilaa, väga rahule jäin oli küll haievil ja metsik aga parkuur läks päris hästi. Esimene tuli küll maha lohakusest või nagu räägitakse et esimene ja viimane takistus on alati ratsaniku süü kui midagi juhtub. Kuid siiski meie jaoks oli suhteliselt keeruline parkuur ehk ma jäin väga rahule temaga.

Hmm, korter on ka lõplikult valmis. Kolisime 2 nädalat tagasi sisse. Alguses oli jube harjumatu aga nüüd juba hakkan harjuma uue koduga.

Vahepeal juhtus tallis ka kurb sündmus,  tegelikult on neid 2 juhtunud. Meie seast lahkus üks hobune tiirude pärast :( Kahjuks asi oli juba nii kaugel et isegi arst ei suutnud enam midagi teha.

Trennidest ka natukene. Pole väga motivatsiooni trenni teha. Nüüd lõpuks sain aru et Märal käivadki aastas paarkorda mingid kiiksud läbi kus lihtsalt streigib nii käsitlemisel kui trennis. Lihtsalt tema on ju kõige targem ja trennis otsustab ise millal on aeg lõpetada ja seda tavaliselt juba esimese traavi ajal. Ühesõnaga ma nüüd ootan millal mu vana enamvähem normaalne hobune tagasi on :)

Lõpuks olen ennast lubade osas käsile võtnud. Järgmine esmasp lähen arsti juurde tervisetõendi järgi. ja siis juba autkooli minek :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar