pühapäev, 24. veebruar 2013

Hei,
Laupäevast siis natuke, hommikul käisin Kohilas sain veits asju .. siis läksin Kurtnasse võistlusi vaatama :). Täitsa pekkis, kui väga tahaks ratsutada. Rääksin veits juttu Anni ja Liisaga. Käisin tallis ka, ainukesed hobused keda teadsin olid Mõmmi, Musi, Lehitka ja Dubai, Donna ja Breeze ( oli vist ) :D. Pärast läksin koju, kähku pessu ja linna minema.
Alguses tiirutasime niisama Massuga linna peal, nägime palju palju sõjaväelasi (A) Nenega sai ka palju palju nalja :D Siis mingi aeg mõtlesime et dvj teeme Jannule kõne, et teeks paar jooki. Mingi poole tunni pärast saimegi kokku, läksime Linda mäele tiksusime mingi aeg seal siis liikusime  paraadiproovi vaatama. Ohhissand, seal sai ka korralikult margi maha tehtud. Vahepeal rääkisin mingi sõjaväelasega, sest mul oli vaja saada kiiresti solli, et marsale saada siis ta ütles et ainult ringiga saab minna -.- . Jõudsime läbi raskuste solli siis tuli mõte, et ei lähegi koju vaid jään linna ööseks. Pärast tegime veel jooki siis käisime hessis söömas ja siis Jannu juurde.
Hommikul kell 6 olin üleval peale 7 juba baltas ja siis kell pool 9 kodus :P nüüd on selline unekas...ei kujuta ette kuidas homme kooli jõuan.
ning ma olen jälle vigane -.-

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar