laupäev, 22. jaanuar 2011

Hüppamine:P

Niii:), alustame siis Donnast:D, soojendus oli nii ja naa:). Isegi suutis rahulik olla:). Nii esimesena hüppasime lattaeda, täitsa hästi hüppas, lõpuks oli 115:). Ühe korra pani ees plokki ja meie signeke oligi kaelapeal, nagu täiesti lamasin kaela peal. Kuidagi sain sadulasse aga ikka pidin maha tulema kui stekk vedeles maas:). nii uuesti selga , uuel katsel saime kuidagi üle:). Järgmisena hüppasime okserit mis oli sirge peal, seda hüppas ka üpris hästi.. Hmm, siis hüppasime rida. Lattaed kolm sammu ja okser. Täitsa tubli oli, siis tulime nurgast välja lattaed ja kaarega okserile. Niiii heaaa!:), need hüpped olid treeni parimad:). Nii siis parkuurike, lattaed , rida, lattaed ja okser. Suht hästi hüppas, pidin tulema lattaeda ja okserit uuesti. Okseri ette jäi seisma ja Signe oligi jälle kaela peal, Donna lasi kaela alla ja sain maha. Selga ja uuesti, Läks ilusti üle. Siis kui kannust ennem hüpet andsin viskas pärast tagant ülesse:D. Aga tõsiselt tegelikult oli ta väga tubli kuna ise tegin nii palju vigu. Teine parkuur oli
lattaed ,(kurv) okser, lattaed, okser, rida (lattaed, lattaed). Väga tubli oli ja siis lõpetasime.
Parkuuri kõrgus oli 115:).


Filigrant, soojendus oli väga hea. Hüppasime siis pisikesi. risti alguses, noo täitsa lõpp kui keerasin lattaia ja okseri vahelt, passis kogu aeg seda okseri ees olevat vikerkaart -.-. Ehk sõitsin väärakalt takistusele peale. Vajus kogu aeg vasakule:/, lõpuks oli lattaed ees:), siis juba keskendus rohkem:). Siis tulime teist lattaeda, seda hüppas väga häästi:D Järgmisena okserit, jõhker kuidas see hobune päästab;). Tõsiselt ta läheb alla aga hüppab, mitte ei jää seisma. Pärast tulime rida, alguses olid mõlemad ristid. Lihtsalt vajus igat pidi:S, edasi ei läinud:S. Tulin uuesti juba parem(Y), ja siis uuesti ja veel parem(Y). Siis Raul pani okseriks tagumise, hästi hüppas ja lõpetasime.

Viimaseks Romino, soojendus oli kehva. Ka selle pärast et esimest korda istusin ta seljas. Nii, esimesena tulime risti, üldse ei tõmmanud peale , tagant kogu aeg pidi ajama. Aga pole hullu:). Siis lattaeda hüppas ka hästi:). Viimaks oli äkki 110 vb kõrgem, jumala rahulikult läks ja puhtalt üle, ühe korra tõmbas latid kaasa ka vist:). Kus juures seljast tundus see lattaed mingi 95 max:D. siis teist lattaeda, alguses oli aint aed. Hästi hüppas, pärast Raul pani lati peale ja uuesti (Y), ühe korra jooksis liiga alla ja tõmbas lati kasa:(. Aga pole hullu:). Nii siis hüppasime okserit, päris tubli oli:). Viimaseks rida, rist ja okser. Esimest korda vingerdas ja okseril tahtis pukkidesse hüpata:S. Teist korda oli juba väha hää:) ja siis lõpetasime:D. Hahaha , ühe korra sammus hüppas neljajalaga õhku ja lõi tagant täiega kõrgele õhku:D. Mina seal seljas loomulikult karjusin nagu segane:D. Pärast aitasin tallis ja koju:).


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar