esmaspäev, 16. november 2015

Mõtlesin et kirjutaks natukene.
Trennid on olnud üpris metsikud, ma ei tea kas see uus sööt mõjub nii või milles asi. Lihtsalt pidevalt keksib ringi nagu täkk. Ning viimasel ajal on hakanud püsti ka tõusma kui midagi ei meeldi -.- Niiet hetkel meil üpris keerulised ajad.
Eile lasin maneezi lahti, kablutas mõnuga. Eks täna siis näha ole kas aitas ka see jooksutamine (loodan et asi oligi selles et energiat lihtsalt liiga palju)
Eelmine neljap viisin ema ratsutama (siiamaani on ta märaga väga hästi klappinud) aga noo see kord, ma mõtlesin et asi lõppeb kuskil haiglas. Algus oli päris hea, aga siis kui teised hakkasid galoppi tegema läks M peast segaseks. Tõusis emal ka püsti ja noo ikka mitu korda. Aga imekombel ema jäi ilusti selga, minu jaoks naljakas on see et ema käib ratsutamas 3 kuu jooksul vb ainult 1 korra (kui sedagi ) ja teeb nii mõnelegi silmad ette kes käib iganädal ratsutamas :). Kuna lõpuks mära ikka maha ei rahunenud, ronisin ise selga ja tegin veidike trenni, Pärast viisme mära ära ja siis mingi hetk avastasin et ema on kuskile kadunud... hiljem tuli välja et ta oli riietusruumis oma prille sirgeks väänanud :D

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar