kolmapäev, 26. mai 2010

Donna ja John:).

Jõutsin talli vahetasin riided ja mõtlesin Donnaga minna, kuna Marit läks sõitma pruuni pehmendusega pidin ootama. Panin Donna talli vahele ja hakkasin harjama. Panin nii palju asju talle selga kui sain. Lõpuks tuli ka Marit ja sain talt pehmenduse ja läksin sõitma. Trenn oli suhteliselt halb kuna kiirustas liiga palju ja mängis troppi kui tahtsin ääre pealt stekki võtta. Ütleme nii et ilma stekita oli parem aga ei kuulanud hästi säärt. Tegin keskliine ka, palju tublim oli kui varem:). Tegin galoppi natukene, sai isegi rahule jääda.
Homme küsin kas võin panna martingali peale kuna ei suuda temaga enam sõita. Viskab peaüles ja teda muu enam ei huvita. Tegin maneezi ringi ja pesin jalad puhtaks.

Maarja näitas mulle Johni asjad kätte ja siis hakkasin puhastama. Puhastasin vist 20 minta:). Hakkasin vaikeslt valmis panema, siis Maarja rääkis millega pean ettevaatlik olema. Läksin siis selga ja maneezi poole. Maarja andis trenni .:). Üli lahe hobune on;). Tegin siis ümber maarja sammu suheltiselt okei oli. Ise istusin kramplikult seljas:(. Hakkasin vaikselt traavima, tubli. Tegime üleminekuid ja selliseid asju. Hea oli. Tegin suunaka ja teist pidi ka sama moodi:). Jälle oli hea. Tegin galoppile tõste, tubli oli. Vaheepal vajus küll sisse poole ära aga mina jäin vähemalt rahule. Tegin galoppis jalavahetuse, üli hea nagu, lihtsalt pidin sääri vastas hoidma;). Tegin siis teist pidi ka galoppi. Jälle oli hea:). Võtsin sammule ja tegime harjutusi ka:). Sääreeest ära astumisi. Midagi tegime veel aga ei mäleta:). Vähemalt mina sain palju targemaks:). Loodan et tema ka:). Tegime traavis nii et, lasin nii palju ratset järgi kui palju tema seda otsis. Võtsin ratsmed kätte tegin pool peatuse ja lasin uuesti ratsetjärgi. Tegime suunamuutuse ja teist pidi samamoodi. Jälle oli tubli, natukene kipub kiirustama aga ma arvan et asi on lihtsalt minus:(.Galoppis tegin samat asja.Väga tubli oli;). Tegime ümbermaneezi tiiru, võtsin varustuse maha, pesin jalad puhaks ja boksi. Pesin kaitsmed ka puhtaks.:). Pärast vahetasin riided ja ajasime natukene Maarjaga veel juttu:).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar